Waddinxveen – Op de Kanaaldijk in Waddinxveen is donderdag aan het einde van de ochtend een vrouw ernstig gewond geraakt nadat ze op haar fiets door een personenauto werd aangereden.

Rond 11.25 uur stak de vrouw de Kanaaldijk over bij de Coenecoop/Apollolaan en werd daarbij geschept door een personenauto. Het slachtoffer raakte bij het ongeval zwaargewond, naast twee ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter ter plaatse. De traumaheli landde vlak naast het ongeval op een grasveld.

Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de weg in beide richtingen afgesloten en gaan een onderzoek starten naar de toedracht van het ongeval. Volgens getuigen zou de fietsster door rood zijn gefietst, de politie onderzoekt dit uiteraard.

Foto’s Ingezonden en Remco Gerritsen

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen