MOORDRECHT – Op maandagavond is er een ongeval gebeurd op de A20 tussen Moordrecht en Nieuwerkerk. Hierbij waren in totaal drie voertuigen betrokken. Als gevolg van het ongeval ging de snelweg in de richting van Rotterdam enige tijd volledig dicht.

De aanrijding, door nog onbekende oorzaak, gebeurde op de linkerrijstrook. De brandweer heeft een voertuig gecontroleerd en veiliggesteld. Eén betrokkene is door de ambulancedienst nagekeken, maar na enige tijd bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. De schade bleek enigszins mee te vallen; alleen de achterste auto moest door een berger worden meegenomen. De andere twee voertuigen konden op eigen kracht de reis vervolgen.

De vertraging door het ongeval liep op tot meer dan 30 minuten. Na ongeveer een half uur kon de eerste rijstrook worden vrijgegeven. Drie kwartier na de aanrijding zelf kon de volledige rijbaan weer worden opengesteld.

Foto’s: o.a. Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen