Alphen aan den Rijn – Een flink ongeval vrijdag op zaterdagnacht op de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn. Een personenauto raakte bij een eenzijdig ongeval zwaar beschadigd, de bestuurder sloeg op de vlucht.

Even na half 2 kreeg de politie een melding van een ongeval, ook de ambulancedienst werd mee gealarmeerd. Ter plekke troffen zij een flinke ravage aan maar de bestuurder was niet meer aanwezig. Een personenauto komend vanuit de richting van het station heeft eerst een lantaarnpaal uit de middenberm gereden en vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen.

In de bossage vonden agenten twee cilinders met lachgas, ook troffen zij een grote hoeveelheid ballonnen aan in auto. De politie is een onderzoek gestart.

Een berger heeft de auto geborgen en een aannemer is ingeschakeld om de schade aan de lantaarnpaal te herstellen.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen