Ter Aar – Een motorrijder is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij uit de bocht was gevlogen bij de bocht van de Kruisweg en de Langeraarseweg.

De motorrijder kwam vanuit de richting van de N207 en reed vervolgens rechtdoor i.p.v. met de bocht mee naar links. De motorrijder reed door het gras en is vervolgens over de sloot heen ‘gevlogen’ waarna in een weiland belande en over de kop sloeg. Daarna gleed hij nog een stuk door. Na het ongeval kon hij een kennis bellen die hem vervolgens via een live locatie op WhatsApp kon vinden en vervolgens de hulpdiensten kon alarmeren.

De motorrijder is ter plekke onderzocht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de motor, die flink beschadigd was na het ongeval, meegenomen.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen