NIEUWVEEN – Aan het begin van de middag heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een bestelbus. Een bestelbus vol pakjes kantelde hierbij op de rotonde van de Schilkerweg (N462) met de Laan der Verwondering.

Hoogstwaarschijnlijk had een automobilist niet door dat het voertuig voor hem stopte om de bestelbus op de rotonde voor te laten gaan. Hij week uit, raakte de vluchtheuvel en ramde vervolgens de pakketbezorger dusdanig dat die laatste kantelde en op zijn zij belandde. De bestuurder van de bus kwam er echter zonder kleerscheuren van af, maar de bestuurder van de personenauto is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

In de bus lagen nog meerdere pakketjes die nog bezorgd moesten worden. Door het ongeval kon dat niet meer gebeuren; alles is teruggegaan richting het depot en zal opnieuw gesorteerd en op een later tijdstip alsnog bezorgd gaan worden.

Foto’s: Jasper van Reenen

Cookievoorkeuren wijzigen