ZWAMMERDAM – Op vrijdagavond is er aan de Spoorlaan in Zwammerdam een auto in de sloot terechtgekomen. De brandweer kwam met twee duikteams ter plaatse.

Aangezien er niemand werd aangetroffen, werd er gelijk begonnen met het maken van een zoekslag rondom het voertuig. Ook sprong daarvoor nog een brandweerman het water in om alvast poolshoogte kunnen nemen. Er werd echter niemand aangetroffen, ook niet door andere hulpdiensten die langs de oever liepen. Enige tijd later kwam er een man naar de politie die meldde dat hij de bestuurder was van het voertuig. Hij had zich eerst omgekleed. Hij was ongedeerd en zodoende konden ook de hulpdiensten vertrekken. De man is verhoord door de politie, maar de oorzaak van het te water raken is nog onbekend.

Foto’s: Jasper van Reenen & Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen