HOOGMADE – Rond middernacht is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Ofwegen (N446) in Hoogmade. Een auto belandde in een greppel en raakte ook nog een boom. De brandweer kwam ter plaatse voor de melding van een beknelling en ook het MMT werd ingevlogen met de lifeliner.

Echt bekneld bleek de bestuurder niet te zitten, maar de brandweer heeft wel moeten assisteren om de bestuurder uit het voertuig te halen. Hij is behandeld door het medische personeel en uiteindelijk is de zwaargewonde man met spoed, en onder begeleiding van trauma-arts, naar het ziekenhuis vervoerd.

De N446 is na het ongeval enkele uren afgesloten geweest. De politie heeft onderzoek gedaan om de toedracht in kaart te kunnen brengen. Die toedracht is voor ons nog onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens

Cookievoorkeuren wijzigen