Bodegraven- Een bestelbus is woensdagavond gecrasht op de Toerit van de N11 bij de A12. Na het ongeval vluchtte de bestuurder van het busje.

Het ongeval gebeurde rond 21.50 uur, voorbijgangers vonden het gecrashte busje en schakelde de hulpdiensten in. Al snel bleek dat er geen andere gewonden en betrokkenen waren waarop de hulpdiensten retour konden. In het busje lagen een aantal gasflessen, deze zijn door de brandweer nog veilig gesteld.

Een bergingsbedrijf heeft het busje weggetakeld, een aannemers bedrijf zal de zwaar beschadigde RIMOB gaan vervangen. De politie is een onderzoek gestart waarom de bestuurder op de vlucht sloeg na het ongeval.

Op de foto’s is goed te zien waarvoor een RIMOB (rimpelbuisobstakelbeveiliger) voor dient.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen