Boskoop РOp de N207 tussen Alphen en Boskoop heeft maandagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte ̩̩n persoon gewond.

Het ongeval gebeurden even na 23.00 tussen de container terminal en de Halve Raak. Naast de politie en de ambulancedienst kwam ook de brandweer met o.a. een duikteam ter plaatse. Bij het ongeval zou de bestuurder uit zijn auto zijn geslingerd nadat hij op een boom klapte. Omdat er een kans bestond dat er nog iemand uit de auto was geslingerd kwam er een duikteam ter plaatse. Toen het duikteam ter plaatse kwam werd er duidelijk dat de automobilist de enige bestuurder was, hierop kon het duikteam weer retour.

De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De N207 is enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest.

Foto’s Josh Walet en Rens den Oude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen