Ter Aar – Op de Oostkanaalweg – N460 tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar heeft zondagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte de automobilist zwaargewond.

Het ongeval gebeurde rond 9.35 uur, er werden diverse politie eenheden, twee ambulances en een mobiel medisch team gealarmeerd. Door nog onbekende oorzaak raakte de personenauto van de weg en botste op een gebouw van het waterschap.

Twee vissers die daar zaten te vissen werden op een haar na niet geraakt. Het slachtoffer is uit zijn auto gehaald en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de arts van het MMT is met de ambulance mee gegaan.

De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen voor onderzoek. De weg is ten tijde van het ongeval niet afgesloten geweest.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen