WADDINXVEEN – Op woensdagavond is er een ongeval gebeurd op het fietspad langs de Henegouwerweg in Waddinxveen. Langs deze N207, tussen de Coenecoopbrug en de Hefbrug, reden een fietser en een scooter die met elkaar in botsing kwamen. Beide kwamen ze lelijk ten val.

Beide bestuurders raakten hierbij gewond. De opzittende van de scooter kon nog zelfstandig de ambulance in, maar na een behandeling bleek vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk. De fietser lag lang in de berm en werd daar eerst geholpen door de bemanning van een tweede ambulance. Nadat hij op de brancard was geholpen, werd hij ook al snel naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie kon nog niks zeggen over de toedracht van het ongeval, alleen dat de een vanuit Gouda kwam en de ander juist die kant opging. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht. Omdat het ongeluk op het fietspad was gebeurd, had het overige verkeer nauwelijks hinder van het incident. Fietser, brommers en voetgangers konden gebruik maken van de hoofdrijbaan.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen