Waddinxveen – Maandagnacht rond kwart over 3 werd de brandweer opgeroepen, voor een gebouwbrand aan de Winterdijk in Waddinxveen.

Toen de eerste eenheden aankwamen bij de brand, moest de waterwinning opgebouwd worden, omdat de brandweerauto’s niet dicht bij de brand konden komen. Rond half 4 werd er door de brandweer opgeschaald naar grote brand, hierdoor zijn meerdere brandweer eenheden ter plaatse gekomen om te helpen bij het bestrijden van de brand. De brand woedde in een hobbyloods. De Brugweg is tijdens het incident volledig afgesloten geweest voor al het verkeer. Rond half 8 zijn de laatste eenheden gaan inpakken om weer richting de kazerne te gaan. Bij de brand zijn voor zo ver bekend geen gewonden gevallen.

De oorzaak van de brand is onbekend, wel is er bij de brand asbest vrijgekomen.

Foto’s: Remco Gerritsen

 

Cookievoorkeuren wijzigen