Warmond – Op het eiland Koudenhoorn in Warmond zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt bij een vechtpartij. Vijf personen zijn door de politie aangehouden

Het incident vond rond 19.30 uur plaats op een bootje bij het eiland in ’t Joppe. Wat er precies op het eiland is gebeurd is nog niet bekend, twee personen zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Naast diverse ambulances was ook de traumahelikopter korte tijd ter plaatse. De brandweer was met meerdere boten aanwezig om de hulpverleners naar het incident te brengen.

De politie heeft vijf personen aangehouden, allen zijn afgevoerd naar het politie bureau. Op de boot waar het incident zich op heeft afgespeeld zijn meerdere hennepplanten gevonden, de politie neemt ze in beslag.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen