Hazerswoude Rijndijk – Bij een slaapkamerbrand op de Mozartlaan in Hazerswoude Rijndijk is vrijdagochtend de brandweer groots ingezet. Er werd door de brandweer opgeschaald tot het sein grote brand.

De brand brak rond 10.30 uur uit in een bovenwoning, als snel werd de hulp van een 2e bluswagen uit Alphen gevraagd waarna er verder werd opgeschaald naar het sein grote brand waardoor er een 3e bluswagen uit Hazerswoude-Dorp ter plaatse kwam.

Volgens een woordvoerder had de brandweer veel moeite om bij de brandhaard te komen, dat was ook de reden dat er opgeschaald werd naar grote brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, hier word onderzoek naar gedaan.

Stichting Salvage zal ter plaatse komen om de bewoners bij te staan bij de schadeafhandeling. Ten tijde van de brand zijn er zes woningen ontruimd geweest.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen