Gouda – Na twee nachten zonder autobranden had de brandweer vannacht hun handen vol aan drie autobranden op verschillende locaties in Gouda.

De eerste autobrand werd gemeld om 00:25 uur, op de Boelhouwerstraat stond een auto volledig in brand. De brandweer van Gouda kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Niet veel later werd er nog een autobrand gemeld. Om 00:46 uur werd de brandweer van Reeuwijk opgeroepen voor een autobrand op de Veenenburg. Ter plaatse stond de voorkant van een auto in brand, de brandweer heeft de brand geblust. De auto is total-loss.

Om 04:50 was het wederom raak, op het Oostmolenpad stond een auto in brand. De Haastrechtse brandweer is ter plaatse gekomen, de schade aan de auto bleef beperkt.

Foto’s Remco F. Gerritsen

 

   

Cookievoorkeuren wijzigen