ZEVENHUIZEN – Op zaterdagmiddag heeft er ongeval plaatsgevonden op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen. Nabij de kruising met de Eerste Tochtweg kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing.

De fietser raakte zwaar gewond aan o.a. het hoofd. Mede om die reden werd de lifeliner ingezet. Het slachtoffer is enige tijd behandeld waarna hij onder begeleiding van de trauma-arts en drie politiemotoren naar een ziekenhuis in Rotterdam is vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten. De oorzaak is op dit moment onbekend.

Een stukje verderop lag ook nog een fietser in de berm waarvoor medische hulp nodig was. Tevens is er na het ongeval iemand aangehouden en die is verhoord door de politie. Of de fietsers/incidenten gerelateerd zijn, is ook onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen