WADDINXVEEN – Op zondagochtend rond half 9 is er een ongeval gebeurd op de Beijerincklaan in Waddinxveen. Een auto raakte uit koers, ramde een verkeersbord en reed vervolgens een lantaarnpaal uit de grond.

Bij dit eenzijdige ongeval raakte niemand gewond, maar de bestuurster is meegenomen door de politie op verdenking van rijden onder invloed van verdovende middelen. De accu van de auto werd al snel losgekoppeld en er zou geen spanningsgevaar zijn. Wel heeft de brandweer geprobeerd de auto van de lantaarnpaal, welke deels onder het voertuig lag, af te krijgen. Uiteindelijk is dit volledig door de berger overgenomen. De gemeente werd in kennis gesteld en heeft een tijdelijk bord geplaatst die het gebodsbord tijdelijk moet vervangen. De weg was vanaf de Zuidplaslaan richting de Dreef tijdelijk afgesloten, maar door het weinige verkeer leidde dit niet tot overlast. Op een later tijdstip zal de gemeente alle straatmeubilair (laten) herstellen.

Foto’s: Rob de Jong & Rens den Oude

 

Cookievoorkeuren wijzigen