WADDINXVEEN – Op zondagochtend is er een zwaar gewond persoon aangetroffen op de Coenecoopbrug bij Waddinxveen. Politie, twee ambulances en het traumateam met de lifeliner werden daarop opgeroepen.

De hulpdiensten hebben de persoon snel in de ambulance geholpen om hem daar medische hulp te kunnen geven. Even later landde de lifeliner vlak voor de ambulances en kon het MMT assisteren. Enige tijd later is de ambulance met spoed vertrokken naar het ziekenhuis. Hierop vertrok de heli ook.

De politie heeft in onderzoek wat zich precies heeft afgespeeld. Op het moment van dit schrijven kon de politie niet meer zeggen dan dat er een (zwaar) gewonde was aangetroffen op het fietspad langs de N207. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Update
De man heeft later tegen de politie kunnen verklaren dat hij zelf ongelukkig ten val is gekomen op de trap richting de brug.

Foto’s: Rob de Jong

 

Cookievoorkeuren wijzigen