LEIDERDORP – Op de Lijnbaan in Leiderdorp is zaterdagochtend 23 maart een motorrijdster, die aan het lesrijden was, (zwaar)gewond geraakt. De bestuurster heeft tijdens het lessen mogelijk teveel gas gegeven waarna zij de controle over de motor verloor en vervolgens hard tegen de gevel/ruit van een bedrijfspand botste.

Voor het ongeval werden twee ambulances, het MMT én de brandweer gealarmeerd. De traumahelikopter landde op een groot grasveld aan de Wilddreef in Leiderdorp en de bemanning assisteerde het ambulancepersoneel ter plaatse. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gefixeerd in een vacuümmatras en, nadat de arts van de traumahelikopter korte tijd bij het slachtoffer is geweest, per ambulance met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: KJfotografie

Cookievoorkeuren wijzigen