BODEGRAVEN – Zaterdagmiddag 9 februari heeft er rond 16.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden met meerdere voertuigen op de N458 – Burgemeester Kremerweg in Bodegraven.

Bij aankomst bleek er een flinke aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Het ongeval vond plaats op de N458 – Burg. Kremerweg ter hoogte van de oprit van de N11. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Meerdere inzittende van de voertuigen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd. 2 personen moesten uiteindelijk voor verder onderzoek mee naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn door het bergingsbedrijf opgehaald.

Tijdens het incident heeft de politie en Rijkswaterstaat de weg afgesloten voor de veiligheid van de slachtoffer en hulpdiensten, dit leverde enig hinder op.

Foto’s : Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen