HAASTRECHT РOp vrijdagmiddag rond 16.15 uur is er een ernstig ongeval gebeurd op de N228 / Provincialeweg West bij Haastrecht. Bij het ongeluk waren in totaal vier voertuigen betrokken. E̩n van de bestuurders raakte door het ongeval bekneld in zijn voertuig.

De brandweer is langere tijd bezig geweest om de man uit zijn voertuig te bevrijden. Dit gebeurde allemaal onder begeleiding van het ambulancepersoneel. Nadat hij na al die tijd uit zijn benarde positie was bevrijd, is hij onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Nabij de A20 bij Moordrecht is de trauma-arts ingestapt, welke was ingevlogen met de lifeliner 1. De andere bestuurders zijn nog gecontroleerd, maar of zij uiteindelijk ook zijn vervoerd naar het ziekenhuis is onbekend.

Volgens getuigen was er een voertuig op de andere weghelft beland waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren. Voor de exacte toedracht heeft de VOA onderzoek gedaan. De N228 was geruime tijd afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Rob de Jong, Duncan Kraaijer, Daniel Versteeg & Mila Bruijniks

Cookievoorkeuren wijzigen