BERGAMBACHT – Vrijdagmiddag rond 17:45 werden ambulance, politie en brandweervoertuigen uit Bergambacht, Schoonhoven en Gouda gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Provincialeweg (N210) bij Bergambacht.

Tussen Bergambacht en Lekkerkerk/Berkenwoude bleek bij een éénzijdig ongeval een auto te water te zijn geraakt. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak van de weg, botste tegen een boom en belandde in het water.

Voor dat de brandweer ter plaatse kwam, was het slachtoffer al uit de auto gekomen en werd door omstanders opgevangen. De ambulance liet even op zich wachten omdat deze vanuit Alphen a/d Rijn moest komen. Toen deze eenmaal ter plaatse was is de bestuurder nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een berger heeft het voertuig uit het water getakeld en afgevoerd. De N210 was tussen Bergambacht en afslag Berkenwoude enige tijd afgesloten.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen