HAZERSWOUDE – Op vrijdagmiddag is een personenauto te water geraakt aan de Bentweg in Hazerswoude-Dorp. Het voertuig raakte, door nog onbekende oorzaak, in de slip en belandde op zijn kop in de sloot.

Een heldhaftige bewoner van de Bentweg bedacht zich geen moment, sprong het water in en kreeg het voor elkaar om de bestuurder uit het voertuig te redden. Het slachtoffer is bij de redder thuis opgevangen en opgewarmd in afwachting van de hulpdiensten. Het slachtoffer hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis en kwam er met ”slechts” een nat pak vanaf. Een brandweerduiker heeft een korte zoekslag in het water gemaakt om uit te sluiten dat er nog personen in het water aanwezig zouden zijn, dit bleek gelukkig niet het geval. Bergingsbedrijf Vreugdenhill is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig geborgen.

Foto’s: KJfotografie

Cookievoorkeuren wijzigen