WADDINXVEEN – Op dinsdagavond kreeg de politie een melding dat er een persoon langs het spoor was gezien bij het Spoorpad, nabij de Maximatunnel. De politie heeft zich over de vrouw ontfermd, met onder meer folie tegen de kou. De brandweer moest er vervolgens aan te pas komen om te helpen de vrouw weer op de normale weg te krijgen.

De brandweer heeft het hek kapot geknipt zodat de politie de vrouw weer op een normale manier op de openbare weg kon krijgen. Zij is gelijk begeleid naar het politievoertuig en vervolgens door de politie meegenomen. De brandweer heeft het hek provisorisch hersteld, wat later weer op de juiste manier gemaakt wordt. Het treinverkeer tussen de stations Waddinxveen en Waddinxveen Triangel reed op dat moment langzaam voorbij het bewuste punt. Waarom de vrouw daar zat, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen