ALPHEN AAN DEN RIJN – Bij een ernstige aanrijding tussen een personenauto en een voetganger op de Willem de Zwijgerlaan in Alphen aan den Rijn is maandagavond 7 januari een 82-jarige man overleden. De man werd eerder in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed.

Omstreeks 18:30 uur werd de voetganger bij een oversteek ter hoogte van de Ambonstraat geschept door een personenauto. Direct na de aanrijding kwamen politie, twee ambulances én het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam ter plaatse. Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd door de hulpdiensten en uiteindelijk in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is met spoed ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de Willem de Zwijgerlaan vanaf de President Kennedylaan afgesloten voor het verkeer. Omstreeks 20:30 uur werd alles weer vrijgegeven.

Foto’s: KJfotografie

Cookievoorkeuren wijzigen