BODEGRAVEN – In de nacht van zaterdag 22- op zondag 23 december rond 02:30u werden politie, ambulance en vele brandweervoertuigen met spoed gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Oud Bodegraafseweg in Bodegraven.

Langs de smalle weg bleek een auto te water te zijn geraakt. Van een inzittende(n) was geen enkel spoor. Duikers hebben de auto en in het water rond de auto gezocht naar een eventuele slachtoffers maar deze werd niet aangetroffen. Uiteindelijk werd de zoektocht gestaakt waarna alle brandweervoertuigen en de ambulance retour konden.

De politie bleef in afwachting van een berger welke de auto uit het water heeft getakeld en afgevoerd. Ook zal de politie verder uitzoeken wie er in de auto heeft gereden en waarom deze in het water is belandt.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Cookievoorkeuren wijzigen