RIJNSBURG – Op de Freesiastraat in Rijnsburg is vrijdagochtend 21 december een personenauto tegen een steunpilaar van een afdak gebotst, dit ongeval vond plaats na een andere aanrijding waarbij de personenauto in botsing met een fietser kwam.

Bij de aanrijding met de fietser is de fietser tegen de voorruit van de personenauto gebotst. De ambulancedienst, politie en brandweer werden voor het incident ingezet. De brandweer controleerde het dak dat scheef stond boven de pilaar. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de fietser en de automobilist. Uiteindelijk hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De wagen en de fiets liepen flinke schade op. Ook de muur, andere fietsen en het pand raakten beschadigd. De auto moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De straat werd afgesloten waardoor het verkeer vertraging op liep.

Cookievoorkeuren wijzigen