WADDINXVEEN – Op donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Juliana van Stolberglaan in Waddinxveen. Een fietsster reed vanaf de Shell het hoogje af en wilde afslaan naar de Prins Bernhardstraat, maar op het moment van het afslaan werd zij ingehaald door een wielrenner en een ongeval was onvermijdelijk.

De wielrenner kwam in een perk terecht, maar de fietsster belandde hard op het asfalt. Meerdere mensen hebben zich om de vrouw bekommerd, later in samenwerking met de politie totdat de ambulance er was. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw een tijd lang onderzocht om haar vervolgens met in ieder geval een beenwond naar het Groene Hart Ziekenhuis te vervoeren. De wielrenner kon zijn eigen weg weer vervolgen. De politie verklaarde dat de vrouw geen hand uitgestoken zou hebben, zodat de wielrenner niet kon weten dat de fietsster naar links zou gaan.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen