ZUIDPLAS РMaandagmorgen 5 november rond 01:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de N219 met de Zuidelijke Dwarsweg. Na de aanrijding vloog ̩̩n van de auto in brand.

Bij aankomst van de brandweer bleek iedereen al uit de voertuigen te zijn. De brand was snel onder controle, maar beide voertuigen kunnen als total loss worden beschouwd.

Eén van de bestuurders is nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Daarop heeft de politie besloten hem mee te nemen naar het bureau; uit een blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Beide bestuurders verklaarden dat ze groen hadden op de kruising, maar dit zou volgens het systeem niet kunnen. De kruising was ten tijde van de afhandeling van het ongeval slechts deels beschikbaar.

Foto’s en video: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen