ZEVENHUIZEN – Op maandagavond even na half 7 is er een ongeluk gebeurd op de A12 tussen Zevenhuizen en Bleiswijk. De hulpdiensten werden hiervoor opgeroepen, onder meer voor een ongeval met beknelling.

Al snel bleek er geen sprake te zijn van een beknelling. Toch lag er een auto op zijn zij, maar hier zat niemand in. Het betreffende voertuig stond achterop een aanhanger welke was geschaard. De inzittenden van het trekkende voertuig kwamen met de schrik vrij. Hierop konden de hulpdiensten snel retour. Wel hadden beide auto’s aanzienlijke schade en moesten geborgen worden.

Het eenzijdige ongeval, waarvan de oorzaak onbekend is, had snel een grote vertraging tot gevolg. De ANWB meldde dat er bijna een uur vertraging was vanaf Reeuwijk, mede doordat er twee rijstroken waren afgesloten.

Foto’s: Duncan Kraaijer & Rob de Jong

 

Cookievoorkeuren wijzigen