GOUDA – Woensdagavond 10 oktober rond 20.25 uur zijn meerdere personen gewond geraakt na een aanrijding op de Plaswijckweg in Gouda. De hulpdiensten werden in groten getale opgeroepen; in de melding was er sprake van zowel een voertuig te water als een beknelling.

Door de klap was één voertuig in de berm vlak boven het water tot stilstand gekomen; maar raakte niet te water. De brandweer heeft deze auto gezekerd aan een boom. Het andere voertuig kwam tot stilstand tegen op het fietspad.

Uiteindelijk raakten er totaal drie personen gewond die allen naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Het opgeroepen MMT is niet meer ter plaatse gekomen. Het team van de Verkeersongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Beide voertuigen zijn daarna geborgen. Na het ongeval ging de weg volledig dicht.

Foto’s: Duncan Kraaijer & Rob de Jong

20181010204307.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen