MOORDRECHT РOp donderdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Schielands Hoge Zeedijk Oost tussen Moordrecht en Gouda. Door nog onbekende oorzaak raakten twee voertuigen elkaar waarna ̩̩n voertuig in de berm terecht kwam. Gelukkig viel deze niet naar beneden, maar stond wel instabiel.

De brandweer heeft een deur van de auto verwijderd om de bestuurder uit zijn benarde positie te bevrijden. Vervolgens is deze in de ambulance verder behandeld en uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd. In die tussentijd ontfermde de brandweer zich nog meer over het voertuig, welke nog altijd instabiel bovenaan de dijk stond. Met de kraan van het hulpverleningsvoertuig is deze weer op het asfalt getakeld. Toen dit was gedaan, kon het fietspad worden vrijgegeven. Deze was uit voorzorg ook afgesloten, net als de dijk zelf.

De bestuurder van het andere voertuig kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen hadden aanzienlijke schade en moesten worden geborgen. De brandweer heeft nog speciale korrels vanwege een vloeistoflekkage onder één van e auto’s gegooid. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen