GOUDERAK – De brandweer van post Gouderak werd woensdagmiddag gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Dorpsstraat in die plaats. Ook werd direct een ambulance gealarmeerd.

Een pan in brand bleek de boosdoener, ook had hierdoor de afzuigkap vlam gevat. De brandweer, die snel ter plaatse was, had het vuur snel onder controle. De bewoonster werd door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft zorg gedragen voor het hondje tot dat de bewoonster weer uit de ambulance kwam.

Ten tijde van de afhandeling van het incident was er geen doorgang mogelijk voor overig verkeer, waardoor er aan beide kanten op de dijk een verkeersopstopping ontstond. Nadat de brandweer klaar was in de woning hebben zij het verkeer in goede banen geleid waarna zij retour kazerne konden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen