KRIMPEN AAN DE LEK -  Vrijdagavond 31 augustus even na 21:30 heeft op de C.G. Roosweg – N210 te Krimpen aan de Lek een ongeval plaatsgevonden. Meerdere ambulances, brandweer en politie kwamen ter plaatse.

Volgens omstanders zou één bestuurder, een jongeman, hebben spook gereden. Een ouder echtpaar kwam de jongeman tegen en kon niet meer uitwijken. Hierdoor ontstond er een frontale aanrijding.

Wonder boven wonder bleken er slechts twee personen daadwerkelijk gewond te zijn geraakt. Een passagier is gezien door ambulancemedewerkers maar mocht daarna op eigen kracht met haar man mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vermoedelijke spookrijdende auto is aangehouden, en in het ziekenhuis zal bloed worden afgenomen.

Een berger heeft beide voertuigen na het onderzoek van de politie geborgen. Het verkeer is ten tijde van de afhandeling van het ongeval over de parallelweg geleid.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

Cookievoorkeuren wijzigen