Alphen aan den Rijn – In een kantoorpand aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn is een overleden persoon aangetroffen. De politie is een groot onderzoek gestart.

Volgens getuigen kwam de politie rond 8.30 uur ter plaatse met veel eenheden. De Forensische Opsporing en de recherche zijn een groot onderzoek gestart in en rondom het kantoorpand. De politie kan over de identiteit van het slachtoffer niks zegen, evenals of het om een misdrijf gaat.

Update : 15.30 uur

Volgens onze mediapartner AD Groene Hart is het slachtoffer een 54-jarige man,  de directeur van het aldaar gevestigde bedrijf DBF Communicatie. De politie is nog altijd bezig met sporenonderzoek in en om het kantoorpand en hebben al diverse sporen veiliggesteld. Ook word er een speurhond ingezet.

Update 30-10-2019

Het Openbaar Ministerie heeft zojuist 15 jaar celstraf geeist tegen verdachte Rik B. De uitspraak is over 2 weken.

 

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen