REEUWIJK – Op donderdagochtend is er kleding en een handdoek aangetroffen bij de Reeuwijkse Houtwal. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water. Mede vanwege de omvang van de plas werd er opgeschaald naar middel duikalarm.

Na een zoektocht met duikers en een boot werd er niemand aangetroffen. Hierop zijn de hulpdiensten retour gegaan. Mede door het ongeval op de A12, waarbij post Gouda was ingezet, kwam het tweede duikteam uit Woerden om Hollands-Midden te assisteren. Ook een politiehelikopter heeft in de zoektocht meegeholpen.

Bij de kleding hoort een zwarte joggingbroek met daarop de tekst Shaolin en een Chinese draak. Ook werd er een onderbroek gevonden met de tekst USA-Sports. De politie is op zoek naar tips over deze kleding.

Foto’s: Marnix Bos & Remco F Gerritsen

Cookievoorkeuren wijzigen