GOUDA – Op zaterdagavond is een man zwaar gewond geraakt op Station Gouda nadat hij ten val is gekomen op station Gouda. Mede vanwege de ernst van de verwondingen werd het Mobiel Medisch Team met lifeliner opgeroepen.

Boven op het perron bleek een man ten val te zijn gekomen bij de roltrap en is hij hierbij zwaar gewond geraakt; hij had meerdere verwondingen. De hulpdiensten zetten snel een scherm op zodat de reizigers geen zicht hadden op de situatie. De man is enige tijd behandeld voordat hij uiteindelijk naar een ziekenhuis is vervoerd. Eén spoor werd tijdens de behandeling buiten dienst gesteld.

Nadat de ambulance was vertrokken, kon de heli de arts, die meeging met de ambulance, weer ophalen in het ziekenhuis. Tijdens het opstijgen werd het verkeer op de Burgemeester Jamessingel stilgelegd.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen