BOSKOOP – Donderdagmiddag 28 juni rond 17.15 uur is een scooterrijder gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een snorscooter op de Zijde in Boskoop.

De personenauto wilde afslaan naar het tuincentrum en heeft hierbij de snorscooter over het hoofd gezien waarna een aanrijding onvermijdelijk was.

Omstanders en personeel van nabij gelegen bedrijven hebben hierop direct 112 gebeld en zijn in afwachting van de hulpdiensten eerste hulp gaan verlenen aan het slachtoffer. Het ambulancepersoneel heeft bij aankomst de hulp aan het slachtoffer overgenomen en na deze gestabiliseerd te hebben is deze met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De Verkeersongevallen Analyse is gekomen om onderzoek te doen naar het ongeval en het geheel in kaart te brengen. Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade. De scooter zal total loss verklaard worden.

De voertuigen zullen na onderzoek worden afgesleept door een berger.

Foto’s : Beheerder 112HM

Cookievoorkeuren wijzigen