ZEVENHUIZEN – Maandagmiddag 21 mei is een fietser hard ten val gekomen en gewond geraakt op de Rottekade in Zevenhuizen. De fietser kwam ten val nadat deze in aanrijding was gekomen met een politieagent.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ook het traumateam is ingevlogen en landde naast het incident. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zou bezig zijn geweest met controles op en rondom het water. Hoe de fietser precies in aanrijding kon komen met de politieagent is niet duidelijk. De VOA is ter plaatse geweest om onderzoek te doen naar de aanrijding, overige fietsers werden door de politie en handhaving over het naastgelegen voetpad gestuurd in verband met het onderzoek. Het is niet bekend of de betrokken politieagent gewond is geraakt.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen