WADDINXVEEN – Op dinsdagochtend is er een ernstig ongeval gebeurd op de Oude Dreef in Waddinxveen. Nabij de onderdoorgang van het spoor kwamen een snorfiets en een scooter met elkaar in botsing. De hulpdiensten werden hiervoor groots opgeroepen, waaronder een traumahelikopter.

De bestuurder van de snorfiets is dusdanig gewond geraakt dat hij/zij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De trauma-arts is meegegaan in de ambulance. De andere bestuurder kwam er ogenschijnlijk zonder kleerscheuren vanaf. Wel moest hij mee naar het politiebureau, wat lopend gebeurde. De politie heeft naderhand uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het betreft wel een vrij onoverzichtelijk punt als er een voertuig parallel aan het spoor heeft gereden. Het verkeer had enige overlast door de opgestelde hulpverleningsvoertuigen. Fietsers moesten een klein stukje om fietsen.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen