WADDINXVEEN – Op maandag werd er aan de Plasweg een voorwerp in de sloot aangetroffen. De politie werd hierop verwittigd en zij liet vervolgens de brandweer komen.

Een brandweerduiker is het water ingegaan om op onderzoek te gaan. Al snel bleek het te gaan om een bakfiets. De manschappen op de kade hebben de driewieler op het droge getrokken waarop de duiker nog een zoekslag heeft gemaakt. Hij trof echter niks aan en gezien de toestand van de bakfiets kon ook geconcludeerd worden dat deze al enige tijd geen eigenaar meer had. Hierop kon de brandweer terug naar de kazerne en de politie heeft er voor gezorgd dat de fiets is afgevoerd. Later wist een voorbijganger te vertellen dat bakfiets al voor het weekend in het water lag. De Plasweg is tijdens de zoektocht afgesloten geweest.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen