GOUDA -  Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval dat had plaatsgevonden op de Rotterdamseweg in Gouda. Ter plaatse bleek een scooter met daarop twee personen onderuit te zijn gegaan.

De twee ten val gekomen personen werden door een automobilist opgevangen in afwachting op de ambulance welke niet veel later ter plaatse kwam. Eén van de opzittenden van de scooter bleek veel last van zijn arm te hebben en is vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder vertelde onderuit te zijn gegaan door het natte wegdek. De scooter raakte aanzienlijk beschadigd en zou ook een auto hebben geraakt welke voorop reed. De Rotterdamseweg was tijdens de afhandeling van het incident gedeeltelijk getremd in de richting van de Julianasluizen.

Foto’s: Franklin Coenen

Cookievoorkeuren wijzigen