LEIDEN – Woensdagnacht 28 maart even na 1 uur is een voetganger zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later is overleden.

De voetganger liep op de Willem de Zwijgerlaan op de brug toen hij werd aangereden. Het slachtoffer kwam enkele meters verderop op het wegdek terecht. De hulpdiensten, die er snel waren constateerden, dat de man geen hartslag meer had en begonnen direct te reanimeren. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Daar overleed de 35 jarige man korte tijd later.

De Verkeersongevallen Analyse heeft het ongeval in kaart gebracht om zodoende de oorzaak te achterhalen. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Foto’s: Ingezonden

Cookievoorkeuren wijzigen