WADDINXVEEN – Op maandagmiddag is een kind gewond geraakt nadat hij van de roltrap was gefietst bij winkelcentrum Gouweplein. Hij botste hard tegen de glazen pui bij de Oude Dreef.

In de glazen pui zitten schuifdeuren, maar die gaan niet snel genoeg open voor een fietser. De jongeman botste dan ook hard tegen deze deuren. Hij hield er een flinke hoofdwond aan over en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De schuifdeuren zijn geheel ontzet en het winkelend publiek kon dan ook niet meer via deze weg vanuit de garage en het winkelcentrum de Oude Dreef op.

Voorheen was de doorgang open en werd er veel gefietst op de roltrap. Mede om die reden zijn er meerdere papiertjes opgehangen dat het een wandelgebied betreft. Helaas mocht dat in dit geval niet baten.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen