Reeuwijk -  Deze morgen werden even na 8 uur brandweer en politie met spoed gealarmeerd voor een gaslekkage aan de ‘S Gravenbroekseweg in Reeuwijk.

Ter plaatse bleek er een gaslek te zitten onder de grond bij een woning in aanbouw. De brandweer heeft hierop de hulp van Stedin opgeroepen welke al snel ter plaatse was. Deze heeft de druk van de leiding gehaald om het lek te kunnen repareren. Hierdoor zijn wel zo’n ca. 123 woning zonder gas komen te zitten. Nadat het gas van de leiding was en het gevaar was geweken kon de brandweer retour. Stedin zal nog enige tijd nodig hebben om het lek te dichten.

In 2017 werd op het zelfde stuk grond ook al een gaslek gemeld. Dit lek was toen groter en zorgde voor ervoor dat de ‘S Gravenbroekseweg werd afgesloten voor alle verkeer.  Flinke gaslekkage bij woning in aanbouw zorgt voor afgesloten ‘s Gravenbroekseweg in Reeuwijk

Foto’s: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen