GOUDERAK – Zaterdagochtend 3 maart om 8:30 werden brandweer, ambulance en politie in grote getale gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Polderweg (N207) in Gouderak. Dit is het gedeelte tussen Gouderak en de aansluiting met Stolwijkersluis.

Een auto bleek van de weg te zijn geraakt en kwam in een naast gelegen sloot terecht. Al snel bleek dat de inzittende zonder kleerscheuren het voertuig had verlaten. Hierop werden alle brandweervoertuigen en de ambulancedienst afgemeld. De politie kwam ter plaatse voor de verdere afhandeling van het ongeval.

Een berger, welke snel ter plaatse was doordat deze net bij een ander ongeval op de Kattendijk in eveneens Gouderak vandaan kwam, heeft het voertuig uit de sloot getakeld en afgevoerd. De auto die al op de berger stond was door de gladheid van de Kattendijk afgegleden. Vrijwel tegelijkertijd was ergens anders op de dijk ook een voertuig van de dijk geraakt. Eén van deze voertuigen was tegen een woning tot stilstand gekomen. Over gewonden bij deze ongevallen is bij ons niets bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen