WADDINXVEEN – Op zondagmiddag werd de brandweer van post Waddinxveen opgeroepen voor een dienstverlening aan J.W. Frisoweg. De avond ervoor was de politie ook al bij dezelfde woning geweest voor een melding.

De betreffende woning is nog maar net in handen van een nieuwe eigenaar die op zaterdag is begonnen met klussen. Hierbij werd o.a. een raam geraakt welke daarbij kapot is gegaan. Daarvoor belden buurtbewoners op zaterdag al de politie, maar het bleek loos alarm zijn. Deze zondagmiddag waren de omwonenden ongerust dat er mogelijk instortingsgevaar zou zijn, omdat bij de eerste werkzaamheden binnenmuren waren gesloopt.

De nieuwe eigenaar bleek echter onbereikbaar waarop de brandweer middels een ladder naar boven is gegaan en via een openstaand raam naar binnen is gegaan. Er is een korte inspectie geweest, maar niks wees erop dat het pand zou instorten. Het openstaande raam is dichtgedaan en vervolgens ging de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen