HAASTRECHT – In de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 januari rond 01:00 werden politie, ambulance en brandweer gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Provincialeweg West – N228 in Haastrecht.

In de beruchte bocht nabij de kruising met de Goverwellesingel bleek een bestuurder de macht over het stuur te zijn verloren. Vervolgens is de auto de vangrail opgereden om uiteindelijk tussen de vangrail en een woning tot stilstand te komen. De woning liep ternauwernood geen schade op.

Er bleek geen sprake van beknelling waarna de brandweer al snel weer retour kon. De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel maar bleek niet dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis nodig was. Hierop is de automobilist met de politie meegegaan naar het bureau voor verder onderzoek.

De auto raakte zwaar beschadigd. Een berger heeft het voertuig weggetakeld.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Mogelijk was er alcohol in het spel.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen