WADDINXVEEN – Even voor 10 uur op zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Willem de Zwijgerlaan in Waddinxveen. Het betrof een kop staart aanrijding die nabij de rotonde met de Beethovenlaan.

De bestuurder van het achterste voertuig raakte hierbij gewond. Zijn verwondingen bleken dusdanig ernstig dat ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Deze was, evenals een tweede ambulance, snel ter plaatse. De arts heeft het ambulancepersoneel ondersteund en ging daarna mee in de ambulance mee naar het ziekenhuis. Dit vervoer gebeurde met spoed. De bestuurder van het voorste voertuig kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend.

Het verkeer had enig overlast als gevolg van het ongeval. De lifeliner trok veel aandacht van de Waddinxveners.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen