LEIDEN – Woensdagavond 20 december is een fietser gewond geraakt bij een incident op de kruising Willem van der Madeweg met de Hoge Rijndijk in Leiden. Er is volgens getuigen van het incident mogelijk sprake geweest van een mishandeling.

Het incident vond omstreeks 22.40 uur plaats bij de verkeerslichten. Meerdere personen welke getuigen waren van het incident stopten en boden, voor zover mogelijk, eerste hulp tot de komst van de politie en de ambulancedienst. Het slachtoffer, een man, is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken en uiteindelijk ter controle vervoerd naar het ziekenhuis.

De mogelijke verdachte, een Nederlandse blanke man – aldus enkele getuigen, zou na het incident zijn gevlucht in de richting van Zoeterwoude. Wat er zich nou precies heeft afgespeeld is nog niet helemaal duidelijk, het slachtoffer kon aan de politie niet veel verklaren over wat er was gebeurd.

Foto’s : Ingezonden foto

20171220230554.jpg

20171220230555.jpg

20171220230556.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen